Meer informatie over Purity Herbs

Purity Herbs - Vosselare - Over Purity HerbsOver Purity Herbs in België valt uiteraard heel wat te zeggen, maar alles begon natuurlijk met de vestiging van Purity Herbs in Akureyri, een stad in het noorden van IJsland. Hier in het laboratorium zijn talrijke jaren onderzoek gedaan om de juiste samenstelling van de verschillende kruidenextracten met genezende krachten te vinden. Enkel zo kon met Purity Herbs een 100% natuurproduct verwezenlijkt worden.

Producten van Purity Herbs

De combinatie van natuurzuivere ingrediënten, zoals wilde kruiden en bloemen, kristalhelder water en essentiële oliën, maakt van Purity Herbs een exclusief product op de wereldmarkt. Onze producten testen we dermatologisch, maar niet op proefdieren. Bovendien zijn alle Purity Herbs producten vrij van chemische toevoegingen en bewaarmiddelen.

Met meer dan 20 jaar ervaring biedt Purity Herbs u een compleet gamma aan huidverzorgingsproducten aan, geschikt voor ieder huidtype en voor alle leeftijdsgroepen, ook kinderen. Iedereen die last heeft van huidproblemen en allergieën merkt gegarandeerd een goed resultaat met Purity Herbs.

Haaiolie

Een uniek bestanddeel van onze producten is haaiolie. Haaien worden zeer oud en sterven zelden door ziekte, kanker is bij haaien bijna onbestaande. Uit onderzoek blijkt dat “alkylglycerol” als bestanddeel in haaienolie de witte bloedcellen bescherming biedt, wat het immuunsysteem versterkt. Dit verklaart de succesvolle werking van onze producten, zonder dat we hiervoor specifiek op haaienjacht moeten gaan.

Contacteer ons

Wij hopen dat u aan onze natuurlijke cosmetica- en verzorgingsproducten het nodige plezier zal beleven. Wenst u meer info? Neem dan even contact op met Purity Herbs.